Psa מה עושים ללכת לאורולוג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/05/2021 | 14:28 | מאת: איציק

בן 67 חולה בראומטית ארטריטיס כל השנים ה PSA שלי עמד תקין על 3 פלוס מינוס לפני כ 3 חודשים ביצעתי בדיקה יצא 4.25 השבוע רופא המשפחה ביקש בדיקה חוזרת ללא קיום יחסי מין 48 שעות לפני ביצעתי יצא 4.03 אני לא סובל מכאבים או צריבה או השתנה מרובה בלילה אולי ולפעמים פעם אחת בלילה מה זה אומר הבדיקה לפני שאני מזמין תור לאורולוג תודה psa free 0.474 Psa ratio 11.8

ערך מעט מוגבר ויחס חופשי לכללי מעט מחשיד, רצוי לפנות לאורולוג ולשקול בירור לשלילת סרטן ערמונית בען אם זה ביופסיה ובין אם MRI של הערמונית

מנהלי פורום אורולוגיה