המשך יציאת שתן לאחר הטלת השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/04/2021 | 11:54 | מאת: שי

שלום, כבר הרבה שנים אני שם לב שלאחר שאני מטיל שתן ואפילו ממתין כמה שניות לאחר שמסיים או מנער - עדיין לאחר דקה או שנתיים או אפילו 10 יוצא לי עוד שתן(לא הרבה אבל יוצא) כך שאני נאלץ תמיד לאחר הטלת השתן לשים ניירות טואלטבתחתון ולאחר 20 דקות אני נוטל את זה וזורק כי אחרת התחתון שלי ירטב... אז השאלה שלי -האם זו תופעה נורמלית מה שקורה לי או שזה משהו שמצריך בירור ואם כן, איזה? תודה

תופעה מאד שכיחה, אם שאר הפרמטרים של השתנה תקינים אין מה לדאוג

מנהלי פורום אורולוגיה