בעיות זיקפה בחיי המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2021 | 05:24 | מאת: ששון

שלום דוקטור. אני בן 30 סובל מדיכאון וחרדות 8 שנים. מטופל בויפאקס225 מ״ג וולובטרין 300 מ״ג. במשך כארבע - חמש שנים. ובלילה סטינולקס אני לוקח. בשלוש שנים האחרונות ניהיה לי בעיות זיקפה. פשוט לא עומד. מה אפשר לעשות ? איזה בדיקות לעשות ? יש לציין שלא היו בעיות זיקפה בעבר בכלל. והאם זה משהו מסוכן שצריך לדאוג?

יש לבצע בדיקה הורמונאלית ל- TSH, T3,4, סוכר, בדיקת טסטוסטרון בבוקר, בדיקת פרולקטין ולפנות לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה