בדיקה אצל אורולוג, מפחד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/03/2021 | 00:52 | מאת: צחי

שלום, אני צריך לעבור ממש בקרוב בדיקה אצל אורולוג, והבדיקה הזו מאוד מפחידה אותי. קראתי קצת על בדיקת ציסטוסקופיה שלדעתי יש סיכוי דיי גדול שאני אצטרך לעבור אותה, והבנתי שהיא נעשית בטשטוש, בהרדמה ספינלית, או בהרדמה כללית. הרדמה ספינלית הכי מפחידה אותי כי היא כוללת (לפי מה שקראתי) זריקה לעמוד השדרה ואני לא חושב שאני אעמוד בזה. מדוע זה נחוץ ואיך מחליטים אם צריך הרדמה ספינלית או הרדמה כללית? שזה עדיף בהרבה מבחינתי. תודה מראש, ואשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

לרוב ציסטוקופיה נעשית על ידי אלחוש מקומי בלבד, ניתן לעשות על ידי טשטוש. נדיר ביותר שנעשה בהרדמה ספינאלית

מנהלי פורום אורולוגיה