ערמונית מוגדלת מה זה אומר??

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/03/2021 | 10:21 | מאת: מיכל

שלום רב, בן 48 בבדיקת אולטרסאונד בטן נראה ערמונית בנפח 34 סמ״ק מעט מוגדלת. עליי לציין כי לאבא שלי היה סרטן הערמונית שהיה בן 68 הייתי לפני שנתיים אצל אורולוג בבדיקה היה תקין ועשיתי אז בדיקת spa גם תקין. מה זה אומר?? האם עליי לעשות בדיקות נוספות? תודה.

24/03/2021 | 10:22 | מאת: מיכל

הכוונה לבדיקת דם psa

גודל הערמונית אינו מטריד ואינו מסוכן כלל ועיקר. היות ולאביך היה סרטן ערמונית יש לעקוב אחר ערכי PSA באופן מסודר כיון שהסיכון שלך מעט מוגבר ללקות בסרטן הערמונית

מנהלי פורום אורולוגיה