השתנה כמה פעמים בלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/02/2021 | 19:50 | מאת: אבי

שלום רב. בן 58. בשבועות האחרונים מתעורר מספר פעמים בלילה להשתנה. מצב כזה היה גם לפני כעשרה חודשים. הלכתי אז לרופא משפחה. שלח אותי לאולטרסאונד ובדיקת שתן, שלא בצעתי. הלכתי השבוע שוב לרופא משפחה ששלח אותי לבדיקת שתן ואמר לי לרשום כמה פעמים אני מתעורר בלילה להשתין, והמליץ לא לשתות קפה או תה לפני השינה. האם אני צריך לבקש מהרופא בדיקות נוספות?

20/02/2021 | 18:08 | מאת: אברהם

הבהרה - את האולטרסאונד שנשלחתי לפני 10 חודשים כן ביצעתי, והתשובה הייתה: תקין

בדיקת דם לסוכר והמוגלובין A1C

מנהלי פורום אורולוגיה