חיידקים ואי קולי בשלפוחית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/09/2009 | 09:25 | מאת: ליה

שלום רב, בגלל שיש לי ריבוי חיידקים כל פעם בתרבית יש חיידק אחר, וכל אנטיביוטיקה משתנה לגבי חיידק אחר, יש לי אי קולי פעם רביעית בתרבית ולמרות שאני לוקחת את הטיפול לא מצליחה להיתפטר ממנו. עשיתי ציסטוסקופיה נאמר שהשלפוחית תקינה, עשיתי ציסטומטריה, יש דליפה חזקה במאמץ, אולטרא סאונד השלפוחית בסדר, אין שאריות , בבדיקת אורוגניקולוג אמר לי שיש צניחה והחלשות השרירים, השופכה והסוגר פתוח משהו...וזו יכולה להיות סיבה לכך שהחיידקים לא עוזבים אותי, האם זה מצדיק ניתוח ? אני בת 53 וסובלת מבריחה 10 שנים. מה דעתך? ועוד שאלה אני היתחלתי במקרודנטין 4 ביום מה מומלץ ולמשך כמה זמן? אולי לקחתי בעבר 3 פעמים ביום האם ייתכן שזה לא המינון המומלץ? האם ניתוח הרמת השופכה יכול לחזק לי את הסוגר? תודה על תשומת הלב.

08/09/2009 | 15:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ליה שלום את בעצם מבקשת חוות דעת נוספת. עלייך לפנות באופן מסודר לרופא שיבדוק אותך, יראה את כל הבדיקות שעשית ואז תחליטו ביחד בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה