דם בזרע שחזר אחרי שנתיים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/02/2021 | 02:17 | מאת: דרור

לפני שנה וחצי או שנתיים היתה לי תקופה ארוכה דם בזרע, נעשו כל הבדיקות - אורולוג, אולטרסאונד ערמונית ואשכים, בדיקת שתן ועוד - הכל תקין. האורולוג אמר שיש שם אולי אבן שסורטת את הקירות של הערמונית. זה עבר, מידי פעם חוזר. לאחרונה היה ממש מעט, אולי טיפת דם בזרע, האם זה מצריך לבקש מרופאת המשפחה שוב בדיקות כמו בדיקת שתן או שאחרי הבירור הקודם זה כבר מיותר. תודה.

דם בזרע זו תופעה מוכרת היטב אשר ברוב המקרים לא מעידה על ממצא מסוכן. אין צורך בביצוע בדיקות נוספות למעט לוודא כי הדם רק בזרע ולא בשתן

02/02/2021 | 18:45 | מאת: דרור

הוא רק בזרע, השתן נראה בסדר גמור בראיית עין, השאלה אם צריך שוב בדיקת שתן?

מנהלי פורום אורולוגיה