שאלה לגבי שילוב תרופות לערמוני ולLTS

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/01/2021 | 12:32 | מאת: אליהו

לד"ר לינדנר שלום רב, תודה על תשובותיך לשאלותיי הקודמות ואשמח אם תוכל גם לענות על השאלה הזו: אני מטופל כעת לBPH שלי עם שילוב של שתי תרופות Armonia וTadam (במינון של 5 מג' בלבד). יש תקופות שזרם השתן חלש ויש תקופות שאני חש צורך במתן שתן בצורה תכופה. האם אוכל, בהתאם לצורך, ליטול במקביל תרופה אנטי מוסקריני כמו ספסמקס או טולטרדין? בתודה מראש, אליהו

אם אין שארית שתן מאד גדולה אז אין שום בעיה להוסיף תרופה אנטימוסקרינית

31/01/2021 | 12:01 | מאת: אליהו

תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה