חיידק בשתן שלא מצליחים להשמיד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/01/2021 | 12:27 | מאת: שירן

שלום , יש לי דלקות בשתן חוזרות ונשנשות , לקחתי אנטיביוטיקה כמה פעמים והחיידק שוב חזר , המליצו לי D מינוז, חמוציות, שמן אורגנו , חליטות ומינהם הכל לקחתי ואני לא מצליחה להפטר מהחיידק החיידק עדיין שם ובגדול מעל 100,000 רוצה לציין שאין לי חום או צריבה מאחר ואני לא מפסיקה עם התרופות הטבעיות, מלחיץ אותי כל הזמן לקחת אנטיביוטיקה הרופאה חשבה לתת לי תרופה בשם היפרקס אני לא מכירה.. האם התרופה היפרקס תשמיד את החיידק אני מעדיפה לקחת תרופה שהיא לא אנטיביוטיקה ממתינה ליעוץ תודה

היפרקס אינה אנטיביוטיקה, מאידך הסיכוי שתשמיד את החיידק לא מאד גדול

מנהלי פורום אורולוגיה