ערמונית + שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/01/2021 | 13:55 | מאת: מייק

שנים אני סובל מערמונית מוגדלת היום 70 ניסיתי כל תרופה אפשרית ללא שיפור לאחרונה אני רץ כל שעה ואף פחות אין מחלות רקע מלבד לחץ דם מאוזן נשלחתי לבדיקת ארודינמיקה תוצאות חסימה החלקית ע"י הערמונית ושלפוחית רגיזה והומלץ לעבור ניתוח הערמונית משמעות שיפור בריצה לשירותים אבל סיכוי טפטופים מהשלפוחית מה פרוש לפרטים ? זרימה תקינה 10\120 מה עושים כדי למנוע או להקל על הטפטוף ( תרופות לא עזרו ! )

17/01/2021 | 14:00 | מאת: מייק

בן 75

17/01/2021 | 17:38 | מאת: מייק

קבלתי במייל כי ישנה תשובה לשאלתי אך איני מוצא אותה היכן אמצא אותה ?

אני מתאר לעצמי שפגשת לא מעט את האורולוג, יהיה יומרני מצידי לחשוב שבעקבות מספר משפטים אוכל לתת לך עצה יותר טובה. בכדי לקבל החלטה מושכלת רצוי לשבת עם אורולוג עם כל הניירת ולשמוע את דעתו

18/01/2021 | 04:35 | מאת: מייק

תודה

מנהלי פורום אורולוגיה