שפיכה הפוכה גם לאחר חודש

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/01/2021 | 21:41 | מאת: דוד כהן

לפני כחודש סיימתי לקחת כדורים של פרומיקס שלקחתי לשלושה חודשים ונועדו לפתור בעיה של שתן לעיתים תכופות (בסוף גילו שהבעיה היא הישארות של שתן מרובה בשלפוחית גם לאחר השתנה). בכל מקרה, גם כחודש לאחר שלקחתי אותה אני עדיין סובל משפיכת זרע הפוכה באופן חלקי (רק חלק קטן ממנו יוצא). אני יודע שזה לא מסוכן, אבל האם זה אמור לעבור לבד או שזה אמור להטריד אותי ולהישאר ככה כל הזמן? אם כן כמה זמן זה יעבור בערך ואם לא מה לעשות??

זו תופעה ידוע ושכיחה, לרוב עוברת מעצמה לאחר הפסקת הכדוא עם הזמן

מנהלי פורום אורולוגיה