כריתת כיס השתן וציסטה ,ממצא היפואקוגנ באזור קולומנה 3.3 ס"מי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/01/2021 | 21:13 | מאת: סימן טוב

הוחלט לבצע כריתת כיב השתן לאחר שכל הנסיונות ( 2 נתוחים) לגרד הגידול כשלו . לפני הנתוח עברתי טיפולים כימוטרפיים שבסיומן ממצאי פטסיטי הרטו דנגידול נעלם ,האם אני עדיין חייב כריתנ . מבדיקת א.ס נמצא שיש ציסטה כנ" ל בכליה שמאלית . אני סובל מכאבחם בגב תחתון צד שמאל האם יד קשר .

אני לא בקיא בסיבה בעטיה המליצו לבצע כריתת שלפוחית שתן, העדר ממצא ב- PET CT אינו שולל את הצורך בניתוח. זה ניתוח לא פשוט, רצוי לדבר עם המחלקה המנתחת ולהבין לעומק את כל הפרטים

מנהלי פורום אורולוגיה