שתן בצבע ורוד-אדום ב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/01/2021 | 14:25 | מאת: אמיר

אני בן 45 שלא סובל ממחלות אך חליתי בקורונה לפני חודשיים ולוקח ויטמנים b ו c ביחד עם זינק ולוקח ויטמין b מתחת ללשון. מזה יותר מיום כשאני משתין,יוצא תחילה שתן בצבע אדום-ורוד בכמות קטנה ולאחר מכן צבע רגיל. יש לי כאבים קלים במותניים. בדיקת שתן בסטיק אצל רופא משפחה תקינה אני משתין רבות ואני נכנס לשירותים וגם בלילה קם פעמיים לפחות. יש לציין שהייתי אצל אורולוג לפני 5 חודשים ועשיתי בדיקות שתן כלליות ותרבית והיה תקין.כמו כן עשה לי בדיקת זרימת שתן תקינה.

16/01/2021 | 22:44 | מאת: אמיר

מחר אני אמור לבצע אוטראסונד כליות ודרכי שתן ובנוסף בדיקות שתן כלליות ותרבית. שמתי לב שיש דם וכריש קטן עם הזרע, האם זה המקור לדם ואז רואים עם השתן? יש לציין שהדם נעלם מהשתן היום אך לאחר פעילות מינית שבתי לראות את הדם

רצוי לחזור על שתן לכללית ותרבית, לא בסטיק, אם יש תאי דם בשתן זה סיפור אחד, אם אוכלים סלק וצבע השתן נצבע או כתוצאה מויטמינים זה סיפור אחר

17/01/2021 | 20:21 | מאת: אמיר

שלום ד"ר עשיתי בדיקת שתן כללית ורמת כדוריות הדם האדומות 35 . אולטראסאונד כליות ודרכי שתן עם הפרוסטטה-תקין יש לי דם עם נוזל הזרע כרגע איני רואה את הדם בעין

מנהלי פורום אורולוגיה