אשך קטן אחרי תסביב אשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/12/2020 | 18:44 | מאת: ר

היי, לפני כחודשיים התגלה לי תסביב אשך באשך ימין ונותחתי בבי"ח (לאחר כ 12 שעות מרגע שזה החל) הרופאים טוענים שבמהלך הניתוח האשך החליף צבע מה שמראה שהוא עדיין בחיים ולכן הוחלט לא להסירו, חודש לאחר הניתוח ביצעתי בדיקת us שיצאה תקינה וגם בדיקת הביקורת אצל האורולוג הייתה תקינה, עכשיו חודשיים אחרי הנפיחות ירדה ובצקות נעלמו אני שם לב שהאשך הימני נהיה קטן יותר משמעותית מהשמאלי, האם הוא עכשיו יקטן ויעלם לי? זה אומר שהאשך לא הצליח להתאושש? והאם יש משהו לעשות בנידון?

למרבה הציר אם האשך נפגע אין מה לעשות, אך חשוב לדעת שפעמים רבות גם אשכים פגועים מייצרים טסטוסטרון ואין צורך להתערב או להסיר

מנהלי פורום אורולוגיה