צריבה וכאבים חזקים במתן שתן במקביל לבקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/11/2020 | 18:24 | מאת: תומר רג

מזה כיותר משנה יש לי מדי פעם צריבה במתן שתן כאשר מדי פעם יש גם תופעה של כאב חזק מאוד בעת השתנה שעולה מהפין למעלה (רק בצד השמאלי). הכאב חזק מאוד כמו מכת חשמל. בשבועיים האחרונים איזור המפשעה השמאלי נפוח וכואב- בעיקר לפני מתן שתן. מתן שתן מוריד את הנפיחות ומקל על הכאב (כאילו שהשתן מילא את האיזור). בדיקת כירורוג מעלה חשד יותר מסביר לבקע מפשעתי. עברתי באותו איזור ניתוח בקע לפני כ-25 שנה. האם יש קשר בין השניים? המלצות? (מחכה לתור לאולטרהסאונד)

עלול להיות קשר ועלול להיות שמדובר בשתי בעיות נפרדות באיזור קרוב

מנהלי פורום אורולוגיה