שאלה בנוגע לסרטן הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/11/2020 | 18:12 | מאת: גלית

שלום רב, בן זוגי, בן 52 בריא בדכ. כבר לפני שנה לערך הבחנו שיש על איבר מינו, באמצע הפין ובבסיס הפין (לא באזור העטרה) שתי בליטות בודדות קטנות ממש, צמודות לעור אחת בגודל ראש של סיכה ואחת אף קטנה יותר. הבליטות הקטנות הן בצבע העור ומרגישות בתחושה כמו נקודת שומן קשה. הבליטות לא כואבות ולא מגרדות. הן לא ניידות ואי אפשר להזיז אותן. ברצוני לשאול מה זה יכול להיות ומה הבדיקות שעליו לעבור? לאיזה רופא לגשת רופא עור או אורולוג? האם ייתכן שמדובר בנקודות שומן? אמנם זה מרגיש כך אך כשלוחץ עליהם לא יוצאת לא מוגלה ולא שומן. הסתכלנו בתמונות של יבלות באינטרנט וזה לא נראה דומה אפילו.(לא בצורת ״כרובית״, לא צבר של בליטות) אשמח אם תוכלי להסביר לי מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות? האם יכול להיות שזה סרטן פין? אני קצת לחוצה מזה. תודה

01/11/2020 | 18:50 | מאת: גלית

יודגש כי מדובר בבליטות שטוחות ולא מוגבהות ולא כיב או פצע. הן אינן מדממות או מפרישות חומר כלשהו. אודה להתייחסותך לשאלתי.

בגבר נימול סיכון לסרטן הפין נמוך ביותר, רצוי להיבדק עלידי רופא עור

מנהלי פורום אורולוגיה