חתך קטן ושיטחי ממספרים באזור התחתון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/08/2020 | 23:21 | מאת: Anonymous

שלום דוקטור, היום גזזתי עם מספריים (חדשות ללא חלודה או משהו) את שיער הערווה בעת הגזירה של השיערות בטעות ממש גזרתי את העור של האשך באופן יחסית שיטחי היה דם למשך פחות מדקה ושמתי צמר גפן נקי על האזור. נכון לכרגע נראה שהאזור כבר נקרש וזה מתחיל תהליך ריפוי. • רציתי לשאול בנוסף האם מותר להתקלח באותו יום אחרי מקרה כזה? האם לדעתך כדאי לעשות משהו בנידון? או שאפשר להמתין ולראות מה קורה? אני רוצה להעלות תמונת מצב, אבל אני רוצה שהיא תישאר פרטית רק לרופא העונה איך עושים את זה?

עור שק האשכים אינו רגיש יותר מכל העור בגוף, לא צריך לעשות כלום

מנהלי פורום אורולוגיה