זריקת נבידו שיצרה גוש בעכוז

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

14/06/2020 | 07:32 | מאת: מתן

אני מקבל זריקת נבידו כל 3חודשים. כבר 5שנים. פעם ראשונה שקורה לי שיום וחצי אחרי הזריקה אני מרגיש כמו כדור טניס בעכוז היכן שעשו לי את הזריקה ואני חושש מכך מאד וזה מגביל תנועה ושינה .חייב לציין שבטעות הזריקה היתה 5שעות לפני כן ברכב והיה חם.מנגד היתה בשקית ובתוך הקופסא שלה. 1.מה עושים .חייב תשובה דחוף. 2.יכול להיות שקרה משהו לחומר בחום ואז לא נספג ונתקע לי לגוש.נא תשובה במייל. לא להתקשר אליי בבקשה

זריקות עלולות ליצור דימום והמטומה, רצוי לפנות למרפאה לבדיקה של המקום ולשלול חשש לזיהום

מנהלי פורום אורולוגיה