פגיעה בפין אחרי אקט מיני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/06/2020 | 10:35 | מאת: דני

שלום, אני בן 40, לפני כחצי שנה במהלך אקט מיני היתה פגיעה חזקה(כיפוף פתאומי) בפין. בתקופה הראשונה היה כאב עמום בעת זיקפה. בנוסף הרגשתי בשליש העליון, התקשות,כמו שטף דם קשה למגע בחלק הפנימי(באחד העורקים). באותו אזור הופיע שקע במעטפת הפין וחלקו העליון נוטה לצד, מה שלא היה לפני הפגיעה. עקרונית אין בעיה בתפקוד, אם כי יותר קשה להגיע ולשמור על הזקפה( יחסית פעיל מינית). אני חושש מנזק עתידי או ירידה משמעותית בתפקוד, לפי מה שקראתי ניתן לטפל בטווח המידי(כבר לא רלוונטי). האם יש צורך או דרך אפקטיבית לטפל בבעיה?

בדיעב גם אם היתה קריעה של המעטפת כעת אין צורך או יכולת להתערב

מנהלי פורום אורולוגיה