האם ייתכן שמדובר במחלת פיירוני?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/05/2020 | 22:35 | מאת: אנונימי

אהלן, היני אדם צעיר בן 24 בריא . לפני כשבע שנים בגיל 17 במהלך אקט מיני איבדתי זקפה והופיע שטף דם . מאז הבחנתי שהפין נהיה רחב יותר ואיבד מאורכו ובנוסף הוא לא ישר אלא נוטה שמאלה . באמת שהלכתי כבר לכמה אורולוגים . אחד ערך בדיקה גופנית עוד אז וטען שהכל תקין . האחר אמר שאני צעיר ויכול להיות שזה פסכולוגי . עוד אחת טען שאני צריך זוגיות קבועה בכדי שיוכל להתחיל לטפל . אציין שאף פעם אבל אף פעם לא קיבלתי צילום למרות שביקשתי זאת !!! כאילו שלא מגיע לי לדעת מה יש לי . אחד הרופאים אף ענה לי יש דברים שלא צריכים לדעת אתה צעיר והכל בסדר . האם ייתכן שמדובר במחלה ? ומה אני יכול לעשות כי אני כבר מיואש מהמצב יום אחרי יום .

אין בדיקות דימות יעילות לפיירוני, ונהוג לשקול טיפול לפחות שנה לאחר התייצבות המחלה. ממליץ לנסות להרגע, כל עוד ניתן לבצע פעילות מינית ללא בעיה לא נראה שיש צורך בהתערבות

מנהלי פורום אורולוגיה