מחלת מונדור, פיירוני, או משהו אחר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/05/2020 | 16:23 | מאת: אלון

שלום, בתקופה האחרונה (כ-3 שבועות) קורה לי משהו מדאיג בפין - גם הופיע לאחרונה וריד, "קשה" שנראה ומורגש בעת זקפה - וזה תואם את התסמינים/תמונות שנמצאים באינטרנט הקשורים במחלת מונדור. גם כתוב שהסיבה דומה - התעסקות ממושכת/אגרסיבית עם הפין. בנוסף, הפין נהפך לקשיח ומכווץ יותר וכאשר אני ממשש אותו אני מרגיש בפנים קשיחות שלא הייתה לפני, כאשר בזמן זקפה הקשיחות נהפכת למאוד קשה. גם הזקפה בוודאות התקצרה/לא מגיעה לגודל מקסימלי. כאילו הקשיחות חוסמת את הדם מלהגיע, אך זה לא מונע שפיכה. יש לך השערות מה זה יכול להיות?זה נשמע לך כמו מחלת מונדור/פיירוני/פגיעה ברקמות הפין? אודה לך מאוד אם תגיב לשאלה ואני מקווה שאתה מכיר את התסמינים, כי עד עכשיו אף אורולוג באינטרנט לא נתן לי תשובה מספקת.

17/05/2020 | 00:51 | מאת: אלון

אני רוצה גם להוסיף כי לאחר שבדקתי עוד קצת, כל האזורים ה"קשים" הם שלושה ורידים/עורקים שאחד מהם הוא כמו חבל קשיח והשניים האחרים קשים ממש כמו אבן כשיש זיקפה, שאינה מגיעה לגודלה המלא/קודם מאז שהופיעו.

לא ניתן לתת אבחנה באינטרנט, נשמע דמיון חלקי לפיירוני, בכל מקה שאין כאבים ויש זקפה המאפשרת חדירה לא מחייב טיפול או בדיקות

25/11/2022 | 19:41 | מאת: Hard flaccid

יכול להיות שהוא מתכוון למצב הלא כל כך מוכר הזה “hard flaccid” הרבה פורומים באנגלית מדברים על זה אנשים שאו אוננו יותר מדי חזק, עשו תרגילים לגידול איבר מין, תרגילים להחזקת יותר מעמד במיטה וזה הסיכון בתוצאה ואני כרגע עם זה.. זה שהאיבר מין בגודל הקטן הנורמלי הרפוי שלו אבל הדם לא יוצא מהאיבר ויש סוג של זקפה ממושכת למרות שזה לא הגודל המקסימלי שלו כזקפה לפני הפציעה. אף רופא בארץ לא מכיר את זה זה יותר קורה בחול, אני לצערי עשיתי את התרגילים האלה אז אם אתה במצב הזה תרשום בפורום Reddit את המשפט hard flaccid ותבין הכל

מנהלי פורום אורולוגיה