איבר מין קשה אך לא עומד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/05/2020 | 01:42 | מאת: יובל

הי דוקטור, לפני כמה ימים העליתי מולך בעיה בפורום. בן 23. כשאר יש גירוי איבר המין רק מתקשה ולא זז אפילו לא מילימטר ממקומו. רשמת לי ״ הזווית של הפין קשורה לליגמנטים של הפין ואינה ניתנת לשינוי תרופתי או כירורגי״ מה הכוונה? האם אאלץ לחיות ככה כל חיי? שוב אני חוזר, הוא מתקשה אך לא זז ממקומו אפילו לא בקצת.

לרפואה המודרנית יש יכולת מאד מוגבלת להשפיע על זווהת הפין בזקפה. כל עוד ניתן לבצע חדירה לא מומלץ להתערב

מנהלי פורום אורולוגיה