ממצא לא ברור בכליה שמאלית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/05/2020 | 21:30 | מאת: ויקי

שלום, אני בת 32 בהריון שלישי, בחודש שלישי. בריאה בדרך כלל. לפני כמה ימים תקף אותי כאב בצד שמאל בגב תחתון ובחלק התחתון של הבטן. אובחנה דלקת בדרכי השתן ואני מטופלת בזינט. היום עשיתי אולטרסאונד עקב הכאבים החזקים ומצאו 'מבנה לא ברור בגודל 8 סמ בחלק התחתון של הכליה השמאלית עם רושם לזרימת דם בפנים'. זה מה שרשם טכנאי. המשך בירור וmri. הכאבים פחתו ואני מרגישה יותר טוב. השאלה מה זה יכול להיות? גידול סרטני? האם זה מסוכן להריון? אשמח לחוות דעת.

קשה מאד לתת תשובה בלי לראות אותך ואת הממצא בבדיקת US. התשובה הגנרית במקרים אלה זה לחזור על בדיקת US במכון אשר מתמחה בנושא

מנהלי פורום אורולוגיה