אשכים לא באותו גובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/04/2020 | 21:31 | מאת: דוד

שלום לאחרונה שמתי לב שאשך ימין נמוך ממש ביחס לשמאלי בהבדל הניכר ממש לעיין כאבים עמומים לא חזקים ולא תמיד... בעיקר בשמאלי.. הופנתי לאולטרסאונד אשכים שלפי התשובות נמצא תקין ואח"כ בדיקת אורולוג שאומר שהכל תקין מה שכן בבדיקת ה אולטרסאונד אשך ימין גדול משמאל ב כמעט 80 מ"מ האם הדבר תקין אם סכוני גם לא מטעה אותי המצב לא היה כך לפני הרבה זמן ושמתי לב לזה פעם ראשונה לפני חודש ומאז זה לי מפסיק להעסיק אותי ולהטריד למרות התוצאות של ה אולטרסאונד... האם יש מצב שהבדיקה ב אולטרסונד לא מדויקת ומטעה והאם זה הגיוני שפתאום יש ככה הבדל בגובה האשכים?

לגובה האשכים אין שום משמעות קלינית. אם אשך ימין גדול משמאל, יש מקום לשקול תיקון וריקוצל במידה ויש ותלוי גיל

מנהלי פורום אורולוגיה