יוסי בהמשך פוסט למטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/03/2020 | 16:10 | מאת: יוסי בהמשך לפוסט מטה בבקשה לא התייחסת למשהו

שלום.משהו קצת מוזר יש לי מעט צריבה בשתן.מה שעוד יותר מוזר .שיוצא לי מעט עדים בזמן התלת השתן.ללא חום.תחושה גק מעט של קור בגוף כאילו יש חום קיבלתי אפלודקוס ל 5 ימים .עוד לא התחלתי רציתי לדעת למה קשור העדים בשתן?? תודה השאלה שלי הייתה למה יש תחושת עדים בשתן.כאילו חום בשתן למה זה קשור .ממש מרגיש שיוצא עדים תודה

השתן בטמפרטורת הגוף, 36.7 מ"צ, כאשר יוצא לאוויר הקר עלולים להיות אדים

08/03/2020 | 13:35 | מאת: יוסי

מה זה מ.צ האם זה דבר תקין?

מנהלי פורום אורולוגיה