קמטים בפין ....(15) כתוצאה מאוננות עם סבון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/12/2019 | 17:19 | מאת: לירוי

היי קוראים לי לירוי (15) והתחלתי לאונן לפני שנה אני די התמכרתי והתחלתי לאונן בין 1 ל 3 פעמים ביום עם סבון התחילו להופיע לי קמטים ואני ממש לחוץ לפי מה שקראתי המצב בסדר אבל אני ממש לא רוצה את זה לפני 4 חודשים התחלתי לאונן עם רוק יש משחה שאני יכול לקנות? או חומר סיקה מסוים שיוריד את זה אני לא יכול ללכת לאורולוג כי אני לא הולך להגיד את זה לאמא שלי או לאבא שלי אבל יש משהו שאני יכול לקנות ללא מרשם.?

שמן זית

23/12/2019 | 23:31 | מאת: לירוי

מה צריך לעשות עם שמן הזית לאונן איתו למרוח אותו ולאונן רגיל..

מנהלי פורום אורולוגיה