לחץ וכיווץ באשכים כשאני מאונן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/11/2019 | 16:15 | מאת: אריאל

שלום, אני בן 19. כשאני מאונן, כבר כ-10 ימים, האשכים מתכווצים (לכיוון הפין) מאוד ואני מרגיש לחץ חזק שם. הבעיה כבר קרתה ועברה בעבר. ברגע שאני נעשה מגורה (שלב ספציפי בגירוי) אוטומטית הלחץ וההתכווצות מורגשים. אני מיד מפסיק (מאוד לא נעים ומלחיץ). ברגע הזה, האשכים קשים (כמו אחרי מקלחת). כשאני בכל זאת מאונן עד הסוף, הלחץ בגמירה מטורף (מתחזק ככל שאני קרוב לגמירה). אחרי הגמירה, הכל נורמלי. ההנאה מלאונן מאוד ירדה כי אני לא יכול להישאר מגורה יותר מכמה שניות. חוץ מזה, הכל נורמלי. אני נוהג לאונן כל יום-יומיים. מה יכולה להיות הבעיה?  תודה

לא נשמע שיש בעיה, רצוי לפנות לפורום יחסי מין וכו' לא עושה רושם שיש כאן בעיה אורולוגית

מנהלי פורום אורולוגיה