ורציקולה טיפול, מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/11/2019 | 21:24 | מאת: חיים

שלום , אני בן 35 ואשתי בת 32 , אנחנו מנסים להיכנס להריון כשבעה חודשים, נשלחתי לבדיקת זרע שבמהלכה התגלה שיש בעיה בתנועתיות של הזרע, פניתי לאורולוג ששלח אותי לבדיקת אולטרסאונד , אובחנתי עם ורציקולה בדרגה קלה עד בינונית, קלה באשך ימין ועד בינונית באשך שמאל, השאלה היא מה דרכי הטיפול בורציקולה בדרגה 1-2 ? יש דרכי טיפול שאינם כרוכים בניתוח? האם זה אומר שלא נוכל להביא ילד בצורה הטבעית?

בסוף היום דרוש זרע בודד בכדי להורות באופן טבעי, תיקון של וריקוצל עשוי להגדיל את הסיכוי אך בהחלט יש סיכוי טוב גם בלעדי תיקון

מנהלי פורום אורולוגיה