בקע גורם להידרוצלה? כן או לא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/10/2019 | 14:48 | מאת: חן

היי. לאחר כאב שחוזר בעמידה לרוב. באשך ימין ובאזור המפשעה עשיתי בדיקה בה נמצא כי יש לי בקע קטן (ס"מ 1) מימין והידרוצלה בדרגה גבוהה מימין. האם יש קשר בין השניים? האורולוג אמר לי שההידרוצלה נגרמה כתוצאה מהבקע ועליי לתקן את הבקע וההידרוצלה תחלוף מעצמה. הייתי אצל כירורג שאמר לי שהבקע כל כך קטן שהכאבים לא ממנו ושאין קשר להידרוצלה. מה עליי לעשות???? מרגיש שנופל בין הכסאות. אשמח לתשובה והתייחסות מעמיקה אני מרגיש חסר אונים.

מבין את הבעיה, הידרוצל לא גורם לכאבים, תיקון הידרוצל לא יעביר את הכאבים רק יביא לשיפור קוסמטי

מנהלי פורום אורולוגיה