זקיפה לא רצונית שמלווה בשפיכה ללא גירוי מיני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/08/2019 | 09:09 | מאת: דתי בן 23

אני בן 23 ולא מוציא זרע הרבה זמן. אתמול בלילה קרה שהיה לי זקפה לא רצונית למשך כל הלילה. לא הייתי מגורה מינית ופשוט הייתה זיקפה למשך כל הלילה. כל שעה הייתה שפיכה שלאחריה הפין היה מפסיק לעמוד ואז עומד עד הסוף ורועד (סוג של זה מילימטר קדימה ואחורה). ניסתי לעצור זאת אבל לא הצלחתי. האם זה נורמלי? איך למנוע זאת בעתיד או להפחית את זה? זה קורה פעם בחודשיים להערכתי. אפילו עכשיו כשאני כותב את השאלה יש לי זיקפה אני מבין שאני צריך להתחתן כי אני בתול ולא קיימתי יחסי מין אף פעם מסיבה דתית ויש לי הרבה עודפי זרע. אני עם וריקוצלה דרגה 3 באשך השמאלי תודה על העזרה והאם לא בריא למתוח שרירים ברגל כדי להפסיק את הזקפה הזאת? כי ניסתי ואז כשאני משתין יוצא הזרע בכל מקרה...

אין מה לעשות, זו תופעה טבעית ולא ניתן לעצור אותה, אין בה סכנה

מנהלי פורום אורולוגיה