צריבות בשתן דלקות ללא חיידק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/07/2019 | 18:03 | מאת: רל

היי יש לי סןכרת נעורים מאוזנת . אבל סובלת מצריבות בשתן .אורולוג עשה לי אולטרסאונד והכל בסדר . רופא נשים עשה בדיקות שתן ואין חיידק .הביא לי כדורי מנע אבל כלום לא עוזר לי כל הזמן יש לי צריבה דלקות .אוריקל היה מקל עלי קצת אך יצא מהסל . השאלה שלי ממה הדלקות מה צריך לבדוק ? אורולוג טומר הכל בסדר רופא נשים אומר בסדר אבל אני סובלת בלי קשר ליחסי מין .כל הזמן צריבה .הודה לתשובה

יש הפרעות שגורמות לתופעה זו, INTERSTITAL CYSTITIS רצוי לפנות לאורולוג ולהתחיל טיפול הולם

מנהלי פורום אורולוגיה