וריד נפוח בצד השמאלי של הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/07/2019 | 22:14 | מאת: דניאל

שלום וברכה, בתקופה האחרונה שמתי לב כי וריד בצבע ירוק לאורך החלק השמאלי של גוף הפין נפוח יותר מהרגיל. (לעתים) מלווה תחושת כאב\לחץ קל באזור, במיוחד לאחר גירוי איבר המין בעת אוננות. ראוי לציין כי בתקופה האחרונה אינני מצליח להגיע לפורקן בעת אוננות, רק לעתים לאחר מאמץ רב, וקשה לי להצביע על סיבה מסוימת. אני תוהה כמו כן אם הנפיחות נוצרה או גברה בעקבות המאמץ המתמשך לגירוי האיבר כפי שציינתי. פניתי לבדיקת שתן במעבדה והיא תקינה לחלוטין. קבעתי תור לאורולוג בסוף החודש לבחון את כל הדברים הללו. מהם הגורמים לורידים נפוחים בדרך כלל? והאם מדובר בבעיה שגרתית שאמורה לחלוף עם הזמן? תודה רבה.

06/07/2019 | 22:30 | מאת: דניאל

בנוסף לוריד הנפוח הבחנתי בימים האחרונים בשקע באיזור הוריד, מה שמשווה לאיבר מראה מכופף במיוחד במהלך זקפה(דווקא בזקפה מלאה בקושי רואים את זה, יותר בזקפה קטנה עד בינונית). אני לא יודע אם זה עניין נפרד או לא. האם ייתכן וזהו סימן לעקמת הפין או שעקמת היא מקרה חמור יותר? ייתכן ויש לי את זה כבר זמן מה ולא שמתי לב, מכל מקום המראה הזה בהחלט העלה בי חששות.

מנהלי פורום אורולוגיה