בן 17 חשד לוירוקוסלה מצורף תמונה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/04/2019 | 23:26 | מאת: שם בדוי

היי דוקטור, שמתי לב לפני כמה ימים שיש לי גוש על האשך השמאלי, קראתי באינטרנט וראיתי שזה יכול להיות וירקוסלה , אני לא יודע מה זה ואני לא מבין בזה אבל רציתי לדעת עם אתה יודע איפה זה מופיע והאם זה הגיוני שזה שם, אני מצרף קובץ אני אשמח אם תוכל לומר לי האם זה תואם את המחלה.

12/04/2019 | 01:41 | מאת: שם בדוי

אני לא רופא. אבל יש לי וריקוצלה. דבר ראשון אין מה להתבייש ! קבע תור לאורולוג שיבדוק אותך. דבר שני זה לא מסוכן רק צריך להיות במעקב. תהיה בריא יא מלך

אם יש גוש באשך מחויב בדיקת אורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה