כאבים באיזור המפסעה ובקשה לעזרה בהמשך ברור

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2019 | 21:12 | מאת: גניה

שלום רב, בחור בן 25 ומזה כשלושה חודשים מרגיש כאב במפסעה ובאשכים לאחר ברור אצל חירורג ואורולוג התגלה בקע בגודל 0.4 אך ללא המלצה לניתוח.. בוצע גם סיטי אגן וכול התוצאות תקינות .. ניתנו פעמיים כדורים אנטי דלקתיים חל שיפור קל אך יש עדיין כאבים,, אנחנו חסרי אונים לגבי המשך ברור יש אולי רעיון איך להמשיך את הברור? תודה רבה

30/03/2019 | 23:38 | מאת: גניה

שכחתי לציין שבבדיקת האורולוג ואולטרסאונד אשכים הכול היה תקין תודה

30/03/2019 | 23:39 | מאת: גניה

שכחתי לציין שבבדיקת האורולוג ואולטרסאונד אשכים הכול היה תקין

מנהלי פורום אורולוגיה