הפרשות שלא מפסיקות מאיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/03/2019 | 10:15 | מאת: מור

אני בן 19.3 ולפני כחודש וחצי משהו כזה קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בחורה ומאז התחילו לי הפרשות באיבר המין ללא צריבה בעת מתן שתן. הלכתי לאורולוג שנתן לי דוקסילין וציפרודקס למשך עשרה ימים ואמר לי לקחת כדור אחד משניהם בבוקר ובערב. כרגע נגמרו לי הכדורים ואיבר המין שלי לא מפסיק להפריש הפרשות ויש לציין שמאז לא נגעתי באיבר המין ולא קיימתי יחסי מין והפעם האחרונה שעשיתי אוננות הייתה גם לפני חודש ומשהו. איבר המין שלי כל היום רטוב וזה גורם לי בכל רגע נתון לפתוח את פתח השופכה ולהסתכל בפנים. אני אציין שאני בחור מסורתי ואני לא רוצה שיופרש לי סתם זרע במהלך היום יום וגם היום בבוקר יצא לי זרע לפני השתן ולא היה לי קרי לילה מה עליי לעשות? הדבר הזה פשוט הורס לי את החיים..

28/03/2019 | 09:51 | מאת: מור

אציין שאיבר כל הזמן וכל בוקר דביק ורטוב מהו הנוזל הזה שיוצא החוצה ואיך אני מונע ממנו לצאת? זה הורס לי את החיים הדבר הזה

עם הזמן זה יעבור

מנהלי פורום אורולוגיה