בדיקת NPT במעבדת שינה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/03/2019 | 10:18 | מאת: דני

בידקת NPT במעבדת שינה - עשיתי בדיקה וטרם קיבלתי תוצאות אבל לטכנאית היה קשה להלביש את הטבעת על הפין והטבעת נפלה פעמיים בלילה. האם יכולה להיות לכך סיבה שהטבעת לא נשארה יציבה על הפין? אני צריך להגיע ללילה נוסף והטכנאית מתלבטת מה לעשות כדי לגרום לטבעת לא ליפול

21/03/2019 | 10:22 | מאת: SBH

האם העובדה שהטבעת נופלת ולא נשארת יציבה מעידה על בעיה אורגנית?

22/03/2019 | 11:45 | מאת: דני

מתנצל ד"ר על השאלות בשרשור רק אני חייב לציין שאין בכלל זקפות בוקר כבר תקופה ממושכת ( אני עם פרפור ונווטל כדורים להורדת דופק/ לחץ דם וכו) האם יש סיכוי שבבדיקה יגלו פתאום שהבעיה אינה אורגנית? הזקפות המעטות שיש לי לא מספיקות כדי לקיים יחסי מין. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה