וריד קשה באיבור המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/03/2019 | 17:15 | מאת: דן

היי.. לפני כמספר חודשים(יולי 18) ביצעתי יחסי מין.. בזמן שהפרטנרית הייתה מעליי.. הרגשתי מין קליק כזה ופשוט המשכנו.. לא יחסתי לזה חשיבות. יום למחרת הבחנתי שיצא לי מין וריד כזה קשה באורך 2-3 סנטימטר מאוד בולט . לאורך איבר המין פניתי מייד לאורולוג הסברתי לו איך זה קרה והוא אמר לי שזה יעבור אחרי מספר ימים.. וזה כתוצאה מיחסי מין אגרסיביים.. לאחר מספר ימים באמת היה שיפור במצב הוריד נעלם כשאיבר המין במצב רפוי.. אך בזיקפה הוא עדיין קיים.. עבר מעל לחצי שנה ואני עדיין סובל מזה.. אציין שזה לא כואב. פשוט לא נעים למגע לא נוח. ומוריד לי את הבטחון העצמי. אציין שגם ביצעתי אולטראסאונד לפני מספר חודשים והתוצאה הייתה תקינה. אשמח לקבל ייעוץ .. ואיך וכיצד ניתן לטפל בבעיה

לרוב לא מטפלים בכלי דם ע"פ הפין

18/03/2019 | 02:36 | מאת: דן

זה אמור לחלוף עם הזמן? או שאני נשאר עם זה לכל החיים? יש דרך רפואית לטפל בזה? תודה

מנהלי פורום אורולוגיה