שאלה דחופה לדוקטור אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/02/2019 | 15:25 | מאת: ים

לפני כשלושה ימים עשיתי קצת אוננות, 4 פעמים. מאז עשיתי הרבה פעמים פיפי וראיתי אתמול והיום שיוצא לי מהפין משהו שנראה כמו זרע אבל אין לו ריח של זרע. אין לי מושג מה זה ואני מפחד שזאת בעיה רצינית אז אם תוכל לענות לי אני מאוד אודה לך. ויש לי עוד שאלה אחת האם הזרע הפסיק להישפך לי מהפין לפני שלושה ימים ? וכמה זמן לוקח חזרה להפסיק לצאת לגמרי אחרי אוננות? אשמח לתשובות.

26/02/2019 | 15:30 | מאת: ים

התכוונתי בשאלה השנייה לשאול אחרי כמה זמן לוקח לזרע להפסיק לצאת לגמרי מהאיבר אחרי אוננות באמת אשמח לתשובה.

אין מה לדאוג

מנהלי פורום אורולוגיה