שאלה אשכים אחרי כמה בדיקות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2019 | 17:28 | מאת: מאיר

שלום דוקטור , אם אשך שמאל קטן במידה ניכרת מאשך ימין ובבדיקות שנערכו לא נימצא דבר חוץ מ סקרוטליט ביותרת אשך (סתיידות) שמאל והידרוצל קטן מאוד גם באשך שמאל ... סיכוי מאוד מאוד קטן (לפי הרדיולוג של הרצליה מדיקל סנטר) לוריקוצל עד שהוא אפילו נמנע מלשום שיש וריקוצל .. יש להדגיש שהמקום עבר טראומה כל שהיא ...תמיד שואלים אותי אם אני זוכר שאשך שמאל היה קטן גם לפני הטראומה .. ואין לי מושג .. מה לעשות .. אני פוחד שהוא ימשיך להתכווץ לי ויבלע לי בתוך הגוף או יסתובב סביב עצמו יום טוב .

אין מה לעשות

05/02/2019 | 09:44 | מאת: מאיר

תעזור לי .. אין שום פורצדורה בעולם שיכולה לגלות או לסייע או להבין למה אשך קטן עם הזמן ?? ... בבקשה דוקטור

מנהלי פורום אורולוגיה