כאב באשך ימין מעל שבוע ימים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/01/2019 | 18:14 | מאת: אשך

שלום, בן 30 בריא ללא תרופות או מחלות. קיים כאב באשך ימין, רופא משפחה שלח למיון. במיון בוצע בדיקת שתן יצא תקין. בדיקת אולטרסאונד גילה וריקוצלה קלה דוצ והדרוקוצילה קלה דוצ. לא נמצאו ממצאים לדלקת. זרימת דם תקינה. הכאב כבר נשמך מעל שבוע קיימת רגישות במגע בחלק העליון של האשך. לא ניתן שום טיפול נאמר שזה אמור לעבור לבד ככל הנראה מדובר בוריקוצלה . אשמח לקבל יעוץ מה לעשות..תודה

ליטול כדורים ממשפחת NSAIDS

03/03/2024 | 01:29 | מאת: אילון

שלום דוקטור אני גם בכמה ימים האחרונים מתי שאני נוגע באשך.ימין למעלה זה כואב אתה יודע מה זה עםצזה משהו חמור או משהו שעובר לבד תוך כמה ימים? תודה מראש

מנהלי פורום אורולוגיה