תוצאות בדיקת זרימת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/09/2016 | 11:29 | מאת: דנה

שלום רב, יש לי ילד בן 13,לפני כחצי שנה הופיעו כאבים באשך,אורולוג אמר שזה משהו ויראלי ולא צריך טיפול, למרות שרופא ילדים נתן טיפול אנטיביוטי(לציין בדיקת שתן ללא דלקת).הכאב באמת עבר לאחר שבעויים,אך בבדיקה אצל רופא ילדים הוא אמר שיש לו חור קטן ,ושלח אותו לאורולוג, אורולוג שלח אותו לבדיקת US ובדיקת פלומטריה. בUS - הכל תקין,פרט לשלפוחית השתן עם דופן מעט מעובה.,ללא ממצא פתולוגי בתוכה.שארית 22סמ"ק בבדיקת פלומטריה שיא 18.7 הומלץ ע"י אורולוג לבצע מיאטוטומי ואנדוסקופיה האם זה באמת נחוץ ,אציין שאין לו כאבים בכלל. אשמח לקבל תשובה. בתודה ובכבוד רב.

קשה לקבוע אם הניתוח חיוני ללא בדיקת הילד, אם יש לך ספקות פני לאורולוג ילדים נוסף לחוות דעת נוספת

מנהלי פורום אורולוגיה