שלפוחית רגיזה- קימה בלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/01/2019 | 00:33 | מאת: שיראל מסילתי

היי,יש לי שלפוחית רגיזה,זה מתבטא בכך שכך בערך שעתיים רצה לשירותים.וכל פעם שאני בשירותים השתן יוצא בכמות מועטת.השלפוחית שלי לא מצליחה להחזיק כמו גדולה.על כל דבר קטן כי מתריעה לי וממש יוצא טיפה.לפעמים אני לא הולכת למקומות כי אני מפחדת שלא יהיה שירותים ולפעמים אני רצה לשירותים ואחרי חצי שעה שוב יש לי וכל פעם יוצא קטן.מה אני יכולה לעשות.אני ממש מבקשת עזרה.אשמח אם תוכלו לעזור לי. גם בלילה אני לפעמים קמה למרות אני התפנתי לפני.

יש טיפולים תרופתיים ויש טיפולי פזיוטרפיה תפני לאורולוג לסיוע והתאמת טיפול

מנהלי פורום אורולוגיה