וסקטומי - עלויות והחזרים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/11/2018 | 10:57 | מאת: נועה

שלום רב בן זוגי מעוניין בניתוח וסקטומי. נאמר לנו כי העלות באסותא היא 10,000 ש"ח!! אנחנו חברי מכבי. האם זה נכון גם לבתי החולים הציבוריים? האם קיים החזר מקופת החולים או ביטוח בריאות אחר? תודה

למיטב ידיעתי קופות חולים ללא ממנות וזקטומי ניתן לפנות לבתי חולים, אמור להיות ללא עלות

17/05/2020 | 22:14 | מאת: נוגה

שלום נועה, אני מחפשת גברים שעשו וסקטומי ומסכימים להשתתף במחקר אקדמי (אוני' ת"א) בנושא. אם זה רלוונטי לכם, אשמח אם תפנו אלי. תודה

מנהלי פורום אורולוגיה