פין מתעגל כלפי מטה ב20 מעלות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/11/2018 | 17:44 | מאת: ערן

שלום רב. הפין שלי לא ישר אלא מתעגל כלפי מטה ב20 מעלות. האם אפשר לקיים יחסים בצורה נורמלית במצב כזה?? אני יודע שנטיית פין מטה זה דבר נדיר יחסית. אני צעיר ולכן לא הייתי במספיק מצבים כדי לדעת אם זה מפריע או לא. לצערי אני מרגיש שאם אנסה שוב לקיים יחסי מין אני אהיה מאוד מוגבל בתנוחות כי כשחושבים על זה, מבחינה פיזיקלית פין הנוטה כלפי מעלה הכי מובנה לשם קיום יחסים ופין המתעגל כלפי מטה ממש לא מובנה לקיום יחסים, או שכן ואני טועה, אולי יש תנוחות שזה כן טוב? אני ממש מרגיש שזה פוגע לי בביטחון ובמוטיבציה להכיר בנות זוג כאילו זאת נכות אבל אולי אני סתם מלחיץ את עצמי אני כבר לא יודע מה לעשות. ניתוח אני לא רוצה לעשות מחשש לקיצור האיבר אבל אולי אין ברירה?

ניתוח יכול לסייע אבל רצוי לעבור ניתוח רק אם לא ניתן לקיים יחסי מין

מנהלי פורום אורולוגיה