רצועה תומכת בפין - וכיווץ כרוני ריצפת אגן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/11/2018 | 15:56 | מאת: רותם

שלום דוקטור , שאלה לי אליך לגבי הרצועה בפין .. האם רצועה ש"מתנתקת" בצד אחד של הפין יכולה להוביל לאי יציבות בשרירי ריצפת האגן או למשל לכיווץ של אשך שמאל .. למשל אם במקרה שרצועה שמאל מתנתקת .. או שהתסמינים היחידים שאמורים להופיע הם רק הישענות הפין לצד .. האם יש קשר כל שהוא ברפואה בין רצועות תומכות לפעילות שרירים - ברצפת אגן למשל ? תודה מראש ויום טוב שיהיה לך .

18/11/2018 | 13:00 | מאת: רותם

עוד שאלה קטנה - והאם יש בדיקה אמינה פה בארץ שיכולה לשלול נתק או קרע ברצועה תומכת ? יום טוב .

לא מכיר היטב את הקונספט של רצועה תומכת

מנהלי פורום אורולוגיה