גמירה ביחסי מין ואוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/10/2018 | 14:25 | מאת: ירון

שלום, רציתי לשאול שאלה האם ההתנהלות שאימצתי לעצמי בזמן האחרון תקינה בזמן האחרון בעיה קטנה של שפיכה מהירה התעצמה לי והגיעה לרמה של כמה שניות והופ נגמר קראתי הרבה באינטרנט שמעתי על קגלים, ניסיתי כל מיני שיטות אבל בסוף משהו שאימצתי לעצמי עובד הכי טוב. השאלה שלי האם הוא מזיק כאשר אני מרגיש שאני מגיע לנקודת האל חזור, בין אם זה באוננות ובין אם זה ביחסי מין אני מפסיק את התנועה ולוחץ חזק לכמה שניות את השריר שעוצר את השתן (PC אם הבנתי נכון) אני חווה מיני אורגזמה אבל לא שופך אני חוזר על התהליך פעם פעמיים ומשם אני כבר יכול להמשיך עם זקפה חזקה כמה שאני רוצה בעיקרון הייתי שמח לא להיות תלוי בזה אבל אני נהנה ונינוח עם השיטה הזו, גם כי אני מרגיש מאוד בשליטה השאלה שלי האם זה מזיק האם זה מזיק לאיכות הזקפה? האם זה מזיק לאיכות הזרע? לשרירים באזור? אין שום כאבים נלווים או הרגשות משונות נלוות אשמח מאוד לחוות דעת תודה רבה ירון

15/10/2018 | 14:42 | מאת: ירון

אציין שבמהלך כל שיא שאני "עוצר", לפעמים נמלטת כמות קטנה של זרע, וכשאני גומר בסוף, גם נפלט בנוסף אף פעם לא יצא לי זרע בשתן

מנהלי פורום אורולוגיה