חייל וריקוצלה דרגה 1

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/09/2018 | 23:54 | מאת: דניאל

בני חובש קרבי, לקראת סוף הטירונות.,כאבים באשכים.ימין בעיקר. לעמוד ללכת לשבת, מכאיב. רק בשכיבה הכאב נרגע היה במיון היום, אובחן וריקוצלה בצד שמאל על ידי מישוש, US לא מצצא בצד ימין. אני מבין עפי גת גורן, במחקר שפורסם, שזה דוצ ברוב המקרים. שוחרר עם יומיים גימלים. יום שלישי חוזר לבסיס עם כאבים עזים שכן לא טופל. ואפשרות שידרש לחזור לפעילות שכן אין עדות ויזואלית לכאב, והנחת היסוד שלהם שהחיילים מתחמנים.

בד"כ וריקוצל זו בעיה חד צדדית משמאל ולעיתים לא שכיחות גורמת לכאב משמעותי

מנהלי פורום אורולוגיה