מחפש טיפול ולא יודע למי לפנות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2018 | 03:13 | מאת: ליאור

אחרי רופאים שהפנו אותי אחד לשני כגון אורולוגים ורופאי אסתטיקה שלא מוכנים לטפל בבעיה שמשפיעה עלי כל יום מחדש. בעיני רופאים הבעיה שלי הינה טבעית ולא מצריכה טיפול או שפשוט לא מוכנים לטפל מפני שהמצב שלי לא חמור מספיק. יש לי חוסר סימטריה באיבר המין שגורם לו לסטות הצידה ומטה, לפי מה שהבנתי זה מולד ולא מדובר במחלת הפיירוני על פי אורולוג שהסיק מהמצב הרפוי, למרות שלא זכור לי שהיה לי בעיה כזאת עד גיל ההתבגרות. כעת כשאני בן 20 ויש לי כסף כדי להרשות לעצמי לטפל במה שמפריע לי על בסיס יומי אני מחפש מישהו שבאמת מוכן לעשות זאת או לפחות מישהו שיפנה אותי למישהו שמוכן. קיבלתי תשובות מזלזלות כמו לך לטיפול פסיכולוגי כי הכל איתך תקין. אני יודע שזה תקין!!! מחפש טיפול כי מפריע לי מבחינה אסתטית! הודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה כי אני מנסה למצוא פיתרון כבר שנתיים

אין הרבה רופאים שמטפלים בבעיות אסטתיות בפין היות וניתוח טומן בחובו סכנה ממשית לפגיעה בפין

מנהלי פורום אורולוגיה