תחושת בועות בשופכה.

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/08/2018 | 15:35 | מאת: נעמה

שלום רב, בת 35,אחרי 3 לידות,ללא בעיות בדרכי השתן ולא סובלת מדלקות. בחודשיים האחרונים יש לי מדי פעם,בעיקר בערבים ובלילה,תחושה של אוויר שמתפוצץ בשופכה. לא יודעת להסביר-כאילו באזור היכן שיוצא השתן יש מעין פיצוצים כאלה של בועות אוויר. אני מרגישה תחושה של משהו שמפריע שם,ואז אני זזה בצורה מסויימת עד שזה "מתפוצץ" ועובר. זה מאוד מציק. הייתי בבדיקת רופאת נשים והיא לא ראתה שום דבר. עכשיו אני בתחילת הריון וזה עדיין ממשיך (זה התחיל עוד לפני שנקלטתי). מתביישת לפנות לאורולוג כי אני לא מעוניינת בבדיקה אינטימית. האם תופעה זו מוכרת? ממה זה יכול לנבוע? תודה

אוויר במערכת השתן מאד נדיר ונובע מקשר פתולוגי (חולני) בין המעי לשלפוחית

מנהלי פורום אורולוגיה